O mare parte din clientii care apelau la noi doar in situatii critice, cand aveau defectiuni de calculator sau retea, au ajuns sa ne angajeze cu contract de mentenanta. Motivele sunt atat financiare cat si de eficienta. Mentenanta proactiva, in combinatie cu consultanta in achizitionare de echipamente, eficientizare a infrastructurii au dus la cheltuieli cu pana la 50% mai mici pentru firmele care au contract de mentenanta cu noi. De asemenea poate fi deosebit de frustrant sa nu poti trimte o oferta la timp sau sa nu poti face o factura in termenul cel mai scurt pentru ca un calculator este defect.

Pur si simplu este mai ieftin sa ai un contract de mentenanta de calculatoare. Explicatia este simpla. Un contract de mentenanta ne motiveaza in a investi resurse si a fi  proactivi in prevenirea problemelor mai degraba decat in rezolvarea lor. Dupa bilantul anual al cheltuielilor cu service-ul IT, clientii nostri au inteles ca propunerea noastra initiala de mentenanta era mult mai avantajoasa financiar chiar daca la inceput parea o cheltuiala lunara nenecesara.

Deciziile pe care le-am luat in avantajul clientului au redus costurile cu consumabilele de printare in unele cazuri chiar cu 80%.

Costurile cu software-ul pot scadea cu pana la 50% daca folositi expertiza noastra in a alege cele mai eficiente programe.

Avem clienti care au realizat oportunitatea unor solutii de backup implementate de noi doar in momentul in care computerul pe care isi stocau datele s-a defectat iremediabil. Daca nu am fi avut o solutie de backup instalata si supravegheata ar fi pierdut proiecte de o valoare financiara inestimabila.

Cele mai de succes companii sunt cele care se ocupa de ceea ce stiu mai bine sa faca si angajeaza experti din afara sa faca restul. Prin angajarea unei echipe de experti cu contract de mentenanta calculatoare angajatii companiei dumneavoastra se pot ocupa de ceea ce trebuie sa faca in mod eficient si fara frustrari inutile. Computerul trebuie sa fie doar un instrument si nu o noua sursa de dureri de cap.